Tejturmix

Péter Dani blogja

10 Valentin-napi ajándék ötlet

Mit vegyek Valentin napra? Ha benned is megfogalmazódott ez a kérdés, akkor nézd meg Valentin-napi ajándék ötleteimet, melyeket a konyha és a gasztronómia jegyében válogattam össze.

tejturmix_1.png

1. Szívecskés bonbon forma - Szívecskés bonbon forma, amellyel 15 db praliné készíthető. A rugalmas, tapadásmentes szilikonformának köszönhetően a bonbonok könnyen elválnak a formától. Szilikon anyagának köszönhetően aprósütemény és jégkocka készítésére is alkalmas. A forma hőálló -60 és +240 fok között. - Ide kattintva beszerezhetitek a Nosalty Webshop-ból, most 3490 Ft helyett 2443 Ft.

dabc1e7036d76d6ea51f25bd32c7c9a2-szivecskes-bonbon-forma.jpg

2. Makaron - A szivárvány minden színében c. receptgyűjtemény - A szivárvány minden színében pompázó, apró sütemények mindenki tekintetét azonnal megfogják, ha a cukrászda kínálójában sorakoznak. Ezzel a receptgyűjteménnyel szeretnénk mindenkit biztatni, hogy nemcsak a nagyszerű cukrászok kiváltsága makaront készíteni, hanem otthon is boldogulunk vele. Vendégváró falatkáknak, desszertnek, teasüteménynek kínálhatjuk, sőt, remek egyedi ajándék is, amivel megörvendeztethetjük barátainkat, ismerőseinket. Ide kattintva megvásárolhatod a Dolce Vita webshopjában.

makaron-a-szivarvany-minden-szineben.jpg

3. equa kulacs - Tasty - Célunk, hogy az ivást és a folyamatos folyadékpótlást olyan élménnyé tegyük, ami örömet okoz és hozzásegít egy általános jó közérzet eléréséhez. Ennek okán úgy döntöttünk, hogy életünk vidám pillanatait, örömet adó momentumait életre hívjuk a kulacsaink grafikáján is. - olvasható az equa honlapján. Tasty darab - ínycsiklandó édességekkel színessé varázsolt kulacs. Az üvegek űrtartalma 600 ml, BPA-mentes műanyagból készült, 100% szivárgásmentes záródás. Szerezd be az equa webshopjából ide kattintva.

9150jkixtnl_sl1500.jpg

4. Tükörtojás szív sütőforma - A MENUETT tükörtojás formával igazán romantikus meglepetéssel lepheti meg párját. Tegye a serpenyőbe, üssön bele egy tojást, és hajtsa rá a kart. Ezután már csak tálalni és fogyasztani kell. Mikor a fazekakban forr az étel és edénycsörömpölés hangjai töltik be a levegőt, a MENUETT termékcsalád segít Önnek lépést tartani az események gyors tempójával. Merítőkanalaktól kezdve a fokhagymapréselőkön át a burgonyapürésítőkig és a sajtszeletelőkig mindent megtalál kínálatunkban amire konyhájában csak szüksége lehet. Kiváló minőség és optimális funkcionalitás – ez a MENUETT termékcsalád! Ide kattintva beszerezheted a Butlers-től.

sans_titre_1_4.jpg

5. Mandulatej & méz testvaj - A selymes textúrájú és kényeztető Mandulatej & Méz testvaj hosszan hidratálja és védi az érzékeny, száraz bőrt. A gazdagon tápláló organikus mandulaolajjal és mézzel gazdagított testvaj nyugtatja, regenerálja és védi a bőröd, miközben mesés - és hipoallergén - illatot varázsol köréd. - olvasható a The Body Shop honlapján. Legszívesebben beleharapnék, el is kezdtem törni a fejem egy mandulatejes-mézes desszerten. Ide kattintva megrendelheted.

56610.jpg

6. Szív alakú süteménykiszúró - Használd kreativitásodat és varázsold mókás hobbivá a sütést a sütik cukormázzal és édességekkel való dekorálásával. Szerintem nagyon romantikus tud lenne egy házi készítésű szív alakú keksz kedvesednek a reggeli kávéja mellé. Beszerezheted az IKEA-tól, ide kattintva.

sans_titre_2.jpg

7. Mini porcelán sütőtál - Ide kattintva tudod beszerezni a GreenGate termékét a Skandi Trend-től. Nagyon aranyos, retró stílusú mini porcelán sütőtál. Egy romantikus ebéd után, ha ebben a formában az asztalra teszel egy tökéletesen készült creme brulée-t szerintem könnyen elvarázsolhatod a párod.

5150-500x500.jpg

8. Kub2go kézfertőtlenítő - hogy a sütés tiszta kezekkel induljon! - A boldogság illata. Egy szippantás a friss eper illatából nemcsak fenséges, de növeli az éberséget és a javítja a koncentrációt is. A Kub2go eszköztárát az érzelmek határozzák meg, mivel ez az illat a “boldog összetevőre” épül, létrehozva ezzel egy olyan illatot, mely valóban mosolyra késztet. De mi is az a Kub2go? A Kub2go az első kézhigiéniás spray, amely a higiénia megörzése mellett, hidratálja a kezedet és a 7 különböző illatnak köszönhetően, mindig megtalálhatod a hangulatodnak megfelelőt. Formája miatt könnyen a női táskák és férfi zsebek mindennapi tartozékává válik. Ide kattintva beszerezheted az epres kézfertőtlenítőt, vagy barangolj az oldalon az illatok és az egyedi minták között.

kub2go-eper.jpg

9. Divine étcsokoládé szívek - Fair trade étcsokoládé szívek Valentin napra! Lágy, fair trade étcsokoládéból készült szívecskék, piros papírba csomagolva, díszdobozban. Ide kattintva olvashatsz a márkáról vagy megrendelheted ezt a figyelmes ajándékot.

div-001248.jpg

10. Xuxu epres likőr - az esti lazításhoz - Élénk zamatában az eper fantasztikus gyümölcsösségének jut a főszerep. A szamóca semmivel sem összetéveszthető üde frissessége és érzéke gyümölcsössége tökéletes harmóniát alkot a vodka letisztult, ropogós jegyzeteivel. Ide kattintva tájékozódhatsz a Xuxu beszerzéséről.

xuxu-strawberry-vodka-liqueur.jpg

Tejturmix Facebook oldal

Femina.hu - Olyan, mint Te!

dfdfdfd.png

Magyar Bloggerek

mbbk2_2.jpg

Vidék Íze

mbg-icon_c3-b_3.png

süti beállítások módosítása