Tejturmix

Péter Dani blogja

Teszt: Classic Kitchen

A Felföldi Édességgyártó Kft. jóvoltából lehetőségem nyílt a Classic Kitchen sorozat termékeit kipróbálni, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

1.JPG

Első gondolatom az volt, amikor a csomagolásra néztem, hogy ez „Tiszta Amerika!”. Szép vintage dizájnt kaptak a termékek. A címkén amerikai háziasszonyok díszes kötényekben, sodrófákkal és habverőkkel kezükben mosolyognak a konyhában. Ezzel azt sugallva, hogy a sütésben semmiféle nehézség nincs, sőt inkább igazi szórakozás. Az üzenet átjött, hiszen valóban nincs semmi nehézség az elkészítésükben. Csupán az üvegekbe zárt száraz összetevőket kell összekevernünk pár otthon, a hűtőben megtalálható alapanyaggal és már mehet is a sütőbe kedvenc desszertünk.

Először az étcsokis-diós browniet készítettem el. Egyedül egy nagy keverőtálra volt szükségem és egy sütőpapírral bélelt tepsire. A tálba először az üveg tartalma került, majd tej, olvasztott vaj és tojás, csomómentesre kevertem és mehetett is az előkészített tepsivel a sütőbe, 170°C-ra, 30 percre.

dsc06524.JPG

Már számos brownie receptet próbáltam és kóstoltam különféle cukrászdák változatát. Ez is tökéletesen hozta, amit egy ilyen csokis szelettől elvár az ember – mély, sötét csokoládés íz, enyhén diós utóízzel. Ne zárkózzunk el az ilyen jellegű termékektől, hiszen nem ízfokozókról, mesterséges adalékanyagokról vagy instant por levesekről beszélünk. Egyszerűen csak minőségi alapanyagokat kapunk kimérve, szinte konyhakészen.

Összességében elmondhatom, hogy bátran ajánlom mindenkinek, aki egy gyors, finom és mégis házi jellegű desszertet szeretne az asztalra tenni egy hosszú nap után. Senkinek sem fog csalódást okozni.

Szerkesztve: Közben elkészült a málnás muffin is!

dc06608.JPG

Tejturmix Facebook oldal

Femina.hu - Olyan, mint Te!

dfdfdfd.png

Magyar Bloggerek

mbbk2_2.jpg

Vidék Íze

mbg-icon_c3-b_3.png

süti beállítások módosítása