A gyerekkori, fagyasztott Petit Danone felnőtt változata, valódi gyümölcsből, hozzáadott cukor nélkül.
Hozzávalók:
- 300 g light joghurt
- 100 g málna
- 100 g szeder
- 2 ek eritrit
- 80 g étcsoki, darabolva
Egy kis tálkába mérjük a málnát, rászórjuk az édesítőt és bedobjuk a mikróba 2 percre. Villával összenyomkodjuk és elkeverünk benne 100 g-ot a joghurtból. Ezt megismételjük a szederrel is. Egy szilikonos sütőpapírral bélelt tálcán elsimítjuk a málnás joghurtot, majd rákanalazzuk a szedres joghurtot és a maradék natúr joghurtot. Egy késsel kicsit márványosra díszítjük és megszórjuk a csokival. Fagyasztóba tesszük éjszakára és másnap szilánkokra törve fogyaszthatjuk