Tejturmix

Péter Dani blogja

Top 5 novemberi recept

5. helyen - Pilóta Cupcake - Ideje, hogy szétoszlassuk az Oreo álomfelhőket és az érthetetlen őrületet. Sokkal jobb dolgok vannak a szemünk előtt, mint például a Pilóta keksz. Próbáld ki te is ezt a szuper cupcake-et, nem fog csalódást okozni! 

4. helyen - Sütőtökös kalács - A megsütött sütőtök napok óta csak pislog rád a hűtőből, de valamiért még mindig nem etted meg? Süss belőle édes, csíkos kalácsot, amit magában vagy egy pohár tejjel, teával vagy kávéval reggelire is kínálhatsz.

3. helyen - Mézes-narancsos pohárdesszert - A családok többségénél már több éve van kialakult és jól bevált karácsonyi menüsor. Persze vannak olyan családok is, akik ezt most kezdik kialakítani. Nekik, és a változatosságra vágyóknak ajánlom ezt a csodás, mézes-narancsos pohárdesszertet.

2. helyen - Sült joghurttorta - A sütihez az ötletet a Landliebe joghurt adta. Próbáld ki te is ezt a nagyon gyümölcsös sült joghurttortát, ami kicsit a New York cheesecake-re hajaz. Ha nagy joghurt rajongó vagy, ez lesz az új kedvenced.

november.jpg

1. helyen - Rákóczi túrós à la Tejturmix - Ismét egy örök klasszikust hoztam el. A hagyományos Rákóczi túróst, amit mindenki szeret, nem ok nélkül. Omlós tészta, citrusos, üdítő, de mégis sült túrótöltelék, pirult fehérjehab és kedvenc házi sárgabaracklekvárunk. Kell ennél több?

Kattints a rózsaszín linkekre és egy kattintással eléred a dobogós recepteket!

Tejturmix Facebook oldal

Femina.hu - Olyan, mint Te!

dfdfdfd.png

Magyar Bloggerek

mbbk2_2.jpg

Vidék Íze

mbg-icon_c3-b_3.png

süti beállítások módosítása